Toonaangevende voertuigdatabase voor pechhulp


Bliksund CRS biedt eerstehulpverleners en sleepdiensten de essentiële informatie binnen handbereik.

Neem contact met ons op
wegenwacht hero image
Activa 11@4x

Door het groeiende aantal voertuigen met moderne technologie en alternatieve aandrijvingen hebben wegenwacht- en sleepdiensten nauwkeurige en actuele voertuiginformatie nodig om snel en veilig te kunnen handelen.

Onze oplossingen voor pech onderweg

Crash Recovery System

Heb essentiële voertuiginformatie binnen handbereik
Lees meer

GRID

Een schaalbare, modulaire en zeer gebruiksvriendelijke manier om je werkdag te organiseren.
Leer meer

IncidentShare

Veilige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke live streaming vanaf de plaats van het incident.
Lees meer

Effectief en informatief

CRS for Roadside Assistance is uw ultieme bron voor gedetailleerde informatie over wegslepen en pechhulp, uitgebreid met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

CRS for Roadside Assistance weerspiegelt de robuuste mogelijkheden van zijn CRS-tegenhangers en is zorgvuldig ontworpen met functies en onderdelen die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van hulp onderweg en wegslepen.

Brandweerman gebruikt GRID naast brandweerauto

Het gebruik van CRS bespaart tijd en verbetert de kwaliteit van reddingsoperaties bij verkeersongevallen. Het opvragen van nummerplaten kan al plaatsvinden terwijl de noodoproep nog wordt beantwoord. Zo is de voertuiginformatie beschikbaar voor de brandweerlieden voordat ze in actie komen, zodat ze zich gerichter kunnen voorbereiden op de specifieke operatie.

Mario Vrdoljak

Brandweerman, Staatswaarschuwingscentrum Vorarlberg

mario

Beslissingsondersteuning voor de juiste actie


Door gebruik te maken van een digitaal interactief gegevensblad krijg je een volledig inzicht in het voertuig. Hierdoor kun je snel handelen met de juiste uitrusting, vaardigheden en training.

Het resultaat is dat je het incident effectief kunt afhandelen, potentiële gevaren kunt identificeren en de vereiste maatregelen kunt nemen om eventuele risico's te beperken.

Ga naar blog en nieuws