Bijgewerkte en kwaliteitsgegarandeerde competenties met flexibele training die past bij hectische werkdagen

Bliksund Academy zorgt voor up-to-date E-learning die kan worden gevolgd op mobiel, tablet of pc - wanneer het jouw medewerkers uitkomt.

Neem contact met ons op
bliksund academy held foto
de ene operator helpt de andere en wijst naar het computerscherm
Het ontwerpen en up-to-date houden van trainingsmateriaal is een uitdaging. Met personeel dat op verschillende plaatsen en op verschillende tijden werkt, is het coördineren van de deelname aan cursussen tijdrovend. Met onze digitale training besparen we u tijd en middelen door ervoor te zorgen dat uw personeel flexibele en actuele training krijgt over de oplossingen van Bliksund. In plaats van tijd en middelen te besteden aan het maken van eigen trainingsmateriaal.
Je kunt de training volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Als je een pauze nodig hebt, kun je de training altijd achterlaten en later weer oppakken. De voortgang kan worden gevolgd om ervoor te zorgen dat de trainingsdoelen worden gehaald.

Bliksund Academy biedt ook meer diepgaande cursussen voor supervisors en beheerders. Deze cursussen worden bij de klant op locatie opgezet, met een cursusleider van Bliksund.
bliksund academy wordt gebruikt door twee operators