Veilige en betrouwbare oplossingen voor documentatie en ondersteuning bij veeleisende activiteiten

Met een efficiëntere informatiestroom en een beter overzicht van apparatuur en personeel kan je team effectiever werken en zorgen voor een gemeenschappelijk situationeel bewustzijn en de juiste reactie.
Neem contact met ons op
openbare veiligheid en defensie heldenbeeld

Tegenwoordig worden de oplossingen van Bliksund gebruikt door alarmcentrales, ambulancediensten, brandweer en reddingsdiensten, opsporings- en reddingsdiensten, politie, NGO's en andere openbare veiligheidsorganisaties. De oplossingen kunnen op maat worden gemaakt en aangepast voor gebruik door gespecialiseerde hulpdiensten, civiele bescherming en defensieorganisaties.

Onze oplossingen voor openbare veiligheid en defensie

EWA

Een complete ePCR-oplossing voor prehospitale diensten.
Lees meer

GRID

Een schaalbare, modulaire en zeer gebruiksvriendelijke manier om je werkdag te organiseren.
Lees meer

IncidentShare

Veilige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke live streaming vanaf de plaats van het incident of de behandeling van de patiënt.
Lees meer
vrijwilliger van de openbare veiligheid zoekt in ingestort gebouw

Onze tools maken kostbare tijd vrij en zorgen voor een overzicht van middelen, een snelle uitwisseling van correcte informatie, een goede communicatiestroom en efficiënte samenwerking. Zelfs in afgelegen en moeilijke omgevingen. Krijg volledige controle over uw operaties, apparatuur, personeel, processen en situaties, en elimineer misverstanden en fouten

De wereld verandert voortdurend en nieuwe uitdagingen dienen zich aan. In veeleisende operaties en moeilijke omgevingen bent u afhankelijk van de juiste middelen en informatie om goede keuzes te maken. Wij ondersteunen u 24/7/365 en bieden betrouwbare en beproefde oplossingen voor documentatie en operationele ondersteuning die kritieke besluitvorming bij veeleisende operaties vereenvoudigen.

Militair gebruikt elektronisch patiëntendossier EWA