Waarom werken met Bliksund?


We zijn een internationaal team verspreid over verschillende locaties, culturen en talen. Wat we allemaal gemeen hebben is onze toewijding aan het ontwikkelen van geavanceerde digitale tools om het werk gemakkelijker, veiliger en efficiënter te maken.

Onze praktijkervaring gecombineerd met klantinzichten stelt ons in staat om impactvolle oplossingen en innovatieve technologie te leveren. We hebben ervaring met tijdsdruk, stress, misverstanden en beperkte middelen. Daarom creëren we de beste oplossingen om uw werkdag te vergemakkelijken met een menselijk tintje.

Neem contact met ons op
waarom bliksund hero image

Voor professionals door professionals

Veel van onze medewerkers komen uit het veld en hebben ervaring uit de eerste hand als voormalig arts, paramedicus, verpleegkundige, brandweerman en reddingswerker of defensie. Ze weten wat er op het spel staat en hoe belangrijk intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossingen zijn om controle, inzicht en een gemeenschappelijk situationeel bewustzijn in noodsituaties te garanderen.

Grote impact

We maken bedrijfskritische systemen die maar weinig mensen zien. Toch bieden ze noodzakelijke ondersteuning in vele urgente situaties in vele delen van de wereld. We werken voor en met professionals in het veld om ervoor te zorgen dat onze oplossingen het werk gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken.
Twee medewerkers van bliksund tekenen op glas met een marker
Brandweerman gebruikt bliksunds oplossing GRID

Gebruiksvriendelijk

Op basis van onze eigen expertise en in nauwe samenwerking met mensen uit het veld ontwikkelt ons hoogopgeleide technische team intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossingen. We willen u helpen de best mogelijke keuzes te maken - om tijd, kosten en levens te besparen.

Duurzaam

Wij geloven dat onze acties gevolgen hebben en dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Er is geen planeet B en we streven ernaar een positieve impact te hebben op het milieu en onze gemeenschappen. Duurzaamheid maakt deel uit van onze strategie, cultuur en dagelijkse activiteiten. We zetten ons in om onze voetafdruk te verkleinen en stappen te ondernemen om onze impact op het milieu te verminderen en om onze gemeenschappen actief te ondersteunen.
Lees meer over ons Koolstofreductieplan
Lees meer over onze Verklaring over moderne slavernij
Een medewerker van bliksunds kantoor in Vietnam lacht