Beter situationeel bewustzijn voor verhoogde openbare veiligheid en verbeterde veiligheid van agenten


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen op maat die voldoen aan de specifieke behoeften van politiediensten. Onze technologie biedt een verbeterd visueel begrip van de situatie en biedt uitgebreide operationele inzichten, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Neem contact met ons op
politieheld imago
Activa 13@4x

Gemeenschappelijk situationeel bewustzijn


Efficiënt middelen beheren en naadloos live videobeelden streamen om een uitgebreid overzicht en volledige controle te behouden in zowel dagelijkse operaties als uitdagende situaties. Situatiebewustzijn is een belangrijke factor in het verbeteren van de openbare veiligheid en de veiligheid van agenten.

Verbeter de paraatheid van uw agenten om snel en efficiënt te reageren in elke situatie door visuele ondersteuning. Door gebruik te maken van videobeelden van drones, voertuigen en bodycams krijgt uw team een beter situationeel bewustzijn en een beter begrip van hun omgeving, waardoor politieagenten effectiever en veiliger strategieën kunnen opstellen en hun acties kunnen uitvoeren.

Daarnaast maakt de oplossing het veilig en betrouwbaar delen van video's mogelijk, zowel binnen de organisatie als met externe partijen. Bovendien bevordert het de samenwerking tussen politieagenten, zodat ze gestroomlijnder en productiever kunnen samenwerken.

Onze oplossingen voor de politiesector

IncidentShare

Veilige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke live streaming vanaf de plaats van het incident of de behandeling van de patiënt.
Lees meer

GRID

Een schaalbare, modulaire en zeer gebruiksvriendelijke manier om je werkdag te organiseren.
Lees meer

Efficiëntere activiteiten en overzicht van bronnen

Optimaliseer uw activiteiten door een uitgebreid inzicht en waardevolle inzichten in uw processen en middelen.

Krijg volledig inzicht in uw middelen, beheer uw bemanning effectief en verbeter operationele praktijken. Door gedetailleerd inzicht kunt u ervoor zorgen dat uw teamleden optimaal presteren en goed voorbereid zijn op noodsituaties.

Met onze tools kunt u gestructureerd en competent te werk gaan, zodat uw team de beste werkwijzen volgt en veilig en efficiënt werkt. Dit zal de reactietijden aanzienlijk verkorten en de effectiviteit van hun inspanningen optimaliseren. Bovendien garanderen goed voorraadbeheer en controle van apparatuur en materialen dat alle middelen grondig worden geïnspecteerd en goed worden onderhouden.

Politievoertuig
groep 3

Afgestemd op jouw behoeften

Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de politiediensten. Door workflows te optimaliseren en de hoeveelheid tijd die aan handmatige taken wordt besteed te minimaliseren, kunt u de efficiëntie, nauwkeurigheid en diepgang van uw politiediensten verbeteren. Hierdoor kunt u meer middelen toewijzen aan het reageren op noodsituaties of het uitvoeren van trainingsactiviteiten.

Alarmcentrale - Tijdig reageren op oproepen

Door real-time video te gebruiken en gestructureerde operationele procedures te implementeren, krijgt u de mogelijkheid om goed geïnformeerde en nauwkeurige beslissingen te nemen. Gedeelde kennis van de situatie stelt je dispatchers in staat om zich snel voor te bereiden, strategieën uit te stippelen en hun tactieken uit te voeren, wat resulteert in een tijdige oplossing van elke noodsituatie. Door een snelle reactie en live video kun je de juiste ploeg met de juiste uitrusting, vaardigheden en training sturen.

Verhoog de kwaliteit en normen van uw verzendoperaties door volledige controle en inzicht te krijgen in al uw processen en procedures. Onze oplossingen stellen u en uw bemanning in staat om een gedeeld begrip van de situatie te ontwikkelen, zowel in het dagelijkse werk als in noodscenario's.

Politiemeldkamer gebruikt incidentshare voor gemeenschappelijk situationeel bewustzijn