IncidentShare

Gemeenschappelijk situationeel bewustzijn en optimale respons via live video

Neem contact met ons op

IncidentShare is een veilige, intuïtieve en snelle oplossing voor het ontvangen, beheren en delen van real-time video. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gebruikers binnen brandweer en reddingsdiensten, politie, gezondheidszorg en verzekeringen. Real-time video geeft je een beter overzicht van het incident en zorgt ervoor dat iedereen snel een gemeenschappelijke situational awareness krijgt.

Door virtuele aanwezigheid kunt u kostbare tijd vrijmaken en zorgen voor snelle informatie-uitwisseling en efficiënte samenwerking. Je bent in staat om snel te reageren op een noodgeval en de juiste bemanning te sturen met de juiste uitrusting, vaardigheden en training. Op deze manier kunt u het incident effectief beheren, de situatie snel beoordelen en op de juiste manier coördineren.

IncidentShare geeft u eenvoudig toegang tot zowel live streaming als opnames en is eenvoudig uit te rollen naar uw gebruikers. De oplossing presteert ook goed in gebieden met beperkte mobiele dekking omdat de streaming protocollen zich continu aanpassen aan de omstandigheden.

Met een beveiligde videoverbinding verbetert u de communicatie tussen alle betrokken partijen, zowel intern als extern, en ondersteunt u de taakrespons optimaal.

Videolink & Kanalen


Videolink is een gebruiksvriendelijke tool om video op te nemen tussen de beller en de operator. Het is volledig browsergebaseerd, zowel aan uw kant als aan de kant van de beller, dus het is niet nodig om een app te installeren op het toestel van de beller - u verstuurt gewoon een sms vanaf IncidentShare en wanneer de beller de link opent, krijgt u real-time video van het toestel.

Kanalen verenigen verschillende videobronnen en het is eenvoudig en veilig om een derde partij uit te nodigen voor een videogesprek via vooraf gedefinieerde gebruikers of met links. Dit kan handig zijn als er behoefte is aan een mening van een derde partij of een specialist met een andere professionele achtergrond.

De oplossing kan video's verzamelen van een grote verscheidenheid aan apparaten, waaronder smartphones, voertuigen, lichaamscamera's, bewakingscamera's en drones.

IncidentShare kan locatiegegevens verzamelen en presenteren op de ingebouwde kaart. Als u een PTZ-camera gebruikt, is deze eenvoudig en snel te bedienen met de ingebouwde PTZ-besturing. IncidentShare ondersteunt verschillende videoformaten zoals WebRTC, RTSP, RTMP en meer.

operator zit voor schermen en wijst naar live video van incidenthare

Integratie

IncidentShare wordt geleverd met een robuuste en gestandaardiseerde API die diepgaande integratie met uw bestaande systemen mogelijk maakt. Onze oplossing bevat een breed scala aan kant-en-klare integraties en is eenvoudig te implementeren in elk type werkplek. Dit betekent dat u vandaag al kunt profiteren van de voordelen van IncidentShare, zonder dat u direct oude systemen hoeft te vervangen.

Beveiligde live stream

IncidentShare draait op private servers in een veilige gevirtualiseerde omgeving. We zorgen ervoor dat u alle voordelen van cloud-oplossingen krijgt, maar tegelijkertijd de zekerheid behoudt dat u altijd weet waar uw gegevens zijn. Met WebRTC en high-level encryptie, kunt u er zeker van zijn dat al uw video streams veilig worden verzonden. We laten regelmatig een onafhankelijk auditrapport (ISAE 3000) uitvoeren om te beoordelen of onze controles, procedures en technische maatregelen nog steeds van topkwaliteit zijn.
ISAE 3000

Incidentshare auto-ongeluk beveiligd live stream
Livestream van politieagent met de incidentenhare-app

IncidentShare-app

De IncidentShare app is ontworpen voor het verzenden en ontvangen van live video op tablets of smartphones. Uw bemanning kan snel inloggen met een QR-code en ontvangt push-notificaties wanneer een kanaal live gaat. Door gebruik te maken van de IncidentShare app kan het uitgezonden personeel zich in een vroeg stadium mentaal en tactisch voorbereiden op de taak.

Advies nodig over hardware?

We hebben uitgebreide technische kennis van standaard en op maat gemaakte hardware die 24/7 werkt, zelfs onder moeilijke omstandigheden.
close-up van live stream op monitor

Live streaming stelt ons in staat om een gemeenschappelijk beeld van de situatie te creëren voor iedereen die bij het incident betrokken is. Dit betekent onder andere dat het management in het operatiecentrum kan volgen wat er op de plaats van het incident gebeurt. Hierdoor komt er snel beweging in de zaak en kunnen we proactief handelen.

Christoffer Nygaard

Operationeel en ontwikkelingsmanager van het 112-alarm- en operatiecentrum van de brandweer van Kopenhagen

christofferChristoffer Nygaard Manager operations en ontwikkeling van het 112-alarm- en operatiecentrum van de brandweer van Kopenhagen
Ga naar blog en nieuws
Lees meer over algemene voorwaarden voor het gebruik van hardware en IncidentShare
Ga naar algemene voorwaarden