Beter situationeel bewustzijn en controle over al uw middelen en processen

Wij ondersteunen hulpdiensten in meer dan 30 landen met bedrijfskritische oplossingen die zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren en ongeëvenaarde ondersteuning te bieden. Ons unieke platform maakt efficiëntere coördinatie van acties en toewijzing van middelen mogelijk en voorziet uw brandweer- en reddingsdienst van de benodigde hulpmiddelen en middelen om optimaal te functioneren.

Neem contact met ons op
brandweer en reddingsheld afbeelding
Activa 11@4x

Controle en overzicht over al je activiteiten

Krijg controle over en een beter inzicht in uw activiteiten om de veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid van uw brandweerkorps te verbeteren. Door gebruik te maken van onze op maat gemaakte digitale tools kunt u goed geïnformeerde beslissingen nemen, efficiënter werken en uw gemeenschap nog beter van dienst zijn.

U kunt uw middelen monitoren, uw bemanning efficiënt beheren en operationele praktijken optimaliseren. Onze gedetailleerde inzichten garanderen dat uw teamleden optimaal presteren en volledig voorbereid zijn op noodsituaties. We bieden ook ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw bemanning beschermd is tegen alle wettelijke verplichtingen door middel van een op maat gemaakt blootstellingsregister.

Met onze hulpmiddelen kunt u een gestructureerde aanpak opstellen, met competenties en oefeningen, om ervoor te zorgen dat uw team zich houdt aan de beste praktijken en veilig en efficiënt werkt. Dit zal de reactietijden aanzienlijk verkorten en de effectiviteit van hun inspanningen maximaliseren. Door een goed voorraadbeheer en controle van apparatuur en materialen te implementeren, kunt u ook garanderen dat alle middelen worden verantwoord en op de juiste manier worden gebruikt.

Onze oplossingen voor de brandweer en reddingsdiensten

GRID

Een schaalbare, modulaire en zeer gebruiksvriendelijke manier om je werkdag te organiseren.
Lees meer

IncidentShare

Veilige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke live streaming vanaf de plaats van het incident of de behandeling van de patiënt.
Lees meer

Crash Recovery System

Uitgebreide voertuigdekking en meerdere identificatiemethoden voor snelle toegang tot accurate digitale rescue sheets
Lees meer

Gemeenschappelijk situationeel bewustzijn

Met onze gebruiksvriendelijke en veilige live streaming tool kun je moeiteloos video's ontvangen van bellers en video's van je apparaten rechtstreeks streamen naar alarmcentrales. Deze essentiële tool zorgt ervoor dat operators en incidentcommandanten toegang hebben tot dezelfde video, waardoor ze een volledig beeld van de situatie krijgen.

Door drones en bodycams te integreren, kan uw bemanning hun situationeel bewustzijn verbeteren en een beter inzicht krijgen in de omgeving, waardoor brandweerlieden hun reactie efficiënter en veiliger kunnen plannen en uitvoeren. Bovendien kunnen alle video's eenvoudig worden gedeeld, zowel intern als extern.

Brandweerman gebruikt GRID naast brandweerauto
crs FR

Snellere reactie, veiliger resultaat

Wij voorzien eerstehulpverleners, reddingswerkers en bergingsdiensten van voertuigen van 's werelds meest geavanceerde real-time Crash Recovery Solution. Onze technologie maakt efficiënte en veilige acties mogelijk, zodat u meer levens kunt redden. In de auto-industrie ontwikkelen nieuwe ontwikkelingen en technologieën zich snel. Het gebruik van zeer sterk staal, extra verstevigingen en talloze veiligheidssystemen in moderne voertuigen biedt inzittenden uitstekende bescherming tijdens een botsing.

CRS is ontwikkeld als pionier op het gebied van interactieve rescue sheets en verzamelt gegevens van grote autofabrikanten via betrouwbare partnerschappen. De rescue sheets zijn nu wereldwijd erkend als ISO17840 standaard.

Afgestemd op jouw behoeften

Onze oplossingen worden op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van de brandweer en reddingsdiensten. Door processen te stroomlijnen en de tijd die aan handmatige taken wordt besteed te minimaliseren, verbetert de efficiëntie, precisie, veiligheid en kosteneffectiviteit van de brandweer.

Hierdoor kunt u zich concentreren op belangrijker taken, zoals het snel reageren op noodsituaties of het geven van trainingen.

Brandweer op maat

Nu krijgen we een systeem dat het competentieniveau van vandaag en de competentievereisten van morgen op een goede manier zichtbaar maakt. Met Bliksund krijgen we een digitale oplossing die onze processen en behoeften in de toekomst ondersteunt.

Anders Løberg

Brandweercommandant, brandweer Asker & Bærum

Anders Løberg Brandweercommandant, Brandweer Asker & Bærum

Beslissingsondersteuning voor de juiste reactie op het juiste moment


Toegang tot realtime video en gedeeld situationeel bewustzijn, gecombineerd met gestructureerde operationele procedures, stelt je in staat om goed geïnformeerde en nauwkeurige beslissingen te nemen.

Door gebruik te maken van virtuele aanwezigheid krijg je een volledig inzicht in de situatie en de plaats van het incident. Het gebruik van realtime video maakt kostbare tijd vrij en zorgt voor een naadloze en snelle uitwisseling van informatie en efficiënte samenwerking. Dit stelt je in staat om snel te reageren op noodsituaties door de juiste bemanning met de benodigde apparatuur, vaardigheden en training in te zetten. Als gevolg daarvan kunt u het incident effectief aanpakken, de situatie evalueren, potentiële gevaren identificeren en de vereiste maatregelen nemen om eventuele risico's te beperken.

Onze oplossing voor operationeel beheer biedt waardevolle en hoogwaardige operationele ondersteuning. U krijgt een uitgebreid overzicht van uw middelen, inclusief de competenties en vaardigheden van uw bemanning, en een gedetailleerde dienstrapportage. Het systeem stelt u in staat om effectief beleid en procedures te handhaven en te handhaven, waardoor de kwaliteit en normen van uw verzendactiviteiten worden verbeterd. Met deze oplossing hebt u volledige controle over en diepgaand inzicht in alle processen, waardoor een gemeenschappelijk begrip van de situatie in zowel dagelijkse werkzaamheden als noodsituaties wordt bevorderd.

Nu krijgen de alarmcentrales en de brandweer een oplossing die zowel live video van bellers biedt als de mogelijkheid om live video van hun eigen videobronnen te streamen. Het zal ook gemakkelijker zijn om de middelen te beheren en ervoor te zorgen dat de juiste ploeg wordt uitgezonden. Dit geeft iedereen toegang tot een solide platform voor de toekomst en we kunnen de burgers nog beter van dienst zijn.

Trond Brenden

NKS110

Ga naar blog en nieuws