Over Bliksund

Bliksund is een internationaal softwarebedrijf dat is opgericht in Noorwegen, gedreven door een passie voor het leveren van uitzonderlijke oplossingen voor hulpdiensten. Onze reis begon in 2010 met een duidelijke missie: het revolutioneren van hulpdiensten door middel van innovatieve en gebruiksvriendelijke digitale oplossingen.

Bij Bliksund zijn we er trots op dat we oplossingen ontwikkelen die zowel intuïtief zijn als gebaseerd op onze eigen praktijkervaring en feedback van klanten van onschatbare waarde. Onze aanpak combineert innovatieve technologie met een menselijke aanpak, zodat onze oplossingen niet alleen voldoen aan de behoeften van hulpverleners, maar deze zelfs overtreffen.

Over Bliksund Hero Image
werknemers praten op kantoor

Vanaf dag één is het onze missie geweest om innovatie te stimuleren, voortdurend de grenzen te verleggen om oplossingen te ontwikkelen die hulpverleners in noodsituaties versterken en hun veldcapaciteiten verbeteren.

In 2021 hebben we het Noorse FlexitFire AS overgenomen en we hebben ons portfolio uitgebreid door de overname van Incendium A/S, een Deense wereldleider in live videostreaming. Dit werd gevolgd door onze overname in 2024 van Moditech Rescue Solutions BV, een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn crash recovery systeem. Deze strategische toevoegingen hebben ons aanbod van innovatieve tools voor degenen die levens redden aanzienlijk versterkt.

Vandaag de dag strekt onze invloed zich uit over verschillende industrieën wereldwijd, wat onze toewijding weerspiegelt om een verschil te maken en degenen te helpen die helpen. Of het nu in de gezondheidszorg, brandweer en redding, politie, openbare veiligheid of daarbuiten is, ons doel blijft hetzelfde: uw werk gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken.

Sluit u aan bij onze reis terwijl we doorgaan met het transformeren van ideeën in impactvolle oplossingen die het inzicht, het begrip en de veiligheid voor iedereen verbeteren.

Onze waarden

Onze waarden vormen de kern van alles wat we doen en bepalen hoe we dagelijks omgaan met klanten, partners en elkaar. Ze vormen de leidraad voor onze manier van zakendoen, onze productontwikkeling en ons merk. Terwijl ons bedrijf blijft evolueren en groeien, herinneren deze waarden ons aan wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan.

We doen zaken met een doel

We doen zaken met een doel voor ogen en wijden ons aan het creëren van kritieke systemen voor onze samenleving en helpen onze klanten zich volledig te wijden aan wat echt belangrijk is.

We handelen met integriteit

We handelen integer door respect en eerlijkheid voorop te stellen. We zijn betrouwbaar naar onze klanten, partners en collega's toe.

We innoveren samen

We innoveren samen door nieuwsgierig te blijven en ons aan te passen. We zetten de klant op de eerste plaats om toonaangevende oplossingen en gebruiksvriendelijkheid te creëren. Onze flexibiliteit wordt gekenmerkt door het snel leveren van waardevolle software aan onze klanten.

We zorgen voor elkaar en de samenleving

We geven om mensen, de maatschappij en het milieu. Onze teamgeest bestaat uit een ondersteunende omgeving, betrouwbare samenwerking en open communicatie. We zijn trots op het ontwikkelen van duurzame softwareoplossingen - voor de uitdagingen van morgen.