Crash Recovery System

Bliksund CRS levert essentiële voertuiginformatie direct binnen handbereik. Het hebben van de meest actuele voertuiggegevens is cruciaal voor succesvolle reddingsoperaties en het redden van levens.
Vraag een offerte of proeflicentie aan
Crashherstelsysteem heldbeeld
blik elemt

In het huidige complexe autolandschap hebben eerstehulpverleners betrouwbare reddingsinformatie nodig tijdens noodhulpacties, vooral met de opkomst van complexe aandrijfsystemen. Het Bliksund CRS biedt een uitgebreide voertuigdekking, interactieve informatie en meerdere identificatiemethoden. Dit geeft snelle toegang tot nauwkeurige digitale rescue sheets voor het deactiveren, beveiligen en veilig extriceren van het voertuig.

Door het Crash Recovery System op de plaats van een ongeval te gebruiken, hebben hulpverleners eenvoudig toegang tot alle reddingsrelevante informatie over het voertuig. CRS biedt eerstehulpverleners de ontbrekende schakel in de hulpverlening: de nieuwste digitale voertuiginformatie die beschikbaar is op alle apparaten.

Multiplatform
Beschikbaar voor alle gangbare mobiele besturingssystemen.

Officiële OEM-partner
Ongeëvenaarde online updatefrequentie in onze gegevens voor het Crash Recovery System.

Trainingsprogramma's
Inclusief moderne voertuigtechnologie en alternatieve aandrijfsystemen.

Klikbare onderdelen in een interactief gegevensblad

In de grafische weergave zijn informatie over onderdelen en deactiveringsprocedures eenvoudig toegankelijk door op het gewenste onderdeel in het diagram te klikken. Met deze unieke functionaliteit zorgt het Crash Recovery System voor een effectief en veilig bevrijdingsproces en ondersteunt het eerstehulpverleners bij het kiezen van de beste en veiligste methoden.
Hulpverlener gebruikt CRS crash recovery systeem om kritieke onderdelen in voertuig te zien
Hulpverleners op de plaats van het auto-ongeluk met CRS Crash Recovery System

Gespecialiseerde trainingsprogramma's

Zelfs het beste gereedschap is ineffectief als degenen die het gebruiken niet bekend zijn met de werking ervan. Onze gespecialiseerde cursussen zorgen ervoor dat hulpverleners de verschillende functies en unieke aspecten van moderne voertuigen begrijpen, zodat ze beter voorbereid zijn op noodsituaties.

CRS geeft u een uitgebreid overzicht van

 • Airbags
 • Opgeblazen gas
 • Gordelspanners
 • Versterkingen
 • Rolbeugelbeveiliging
 • Batterijen
 • SRS-regeleenheden
 • Crash-sensoren
 • Stoelbezettingssensor
 • Brandstoftanks
 • Speciale vrachtwagen- en busonderdelen
 • Alternatieve aandrijving

Vertrouwde partners van CRS:

nfpa
rosenbauer
liveop
vda

Vanuit het oogpunt van de veiligheid van hulpverleners vonden we het CRS een onmisbaar naslagwerk voor hulpverlening bij verkeersongevallen. Vooral gezien de snelle ontwikkelingen van voertuigen met alternatieve aandrijving is het CRS voor ons een primair veiligheidsinstrument. Het is tegenwoordig essentieel om op een verantwoorde manier te opereren op de plaats van een incident.

Justin Seddon

Vrijwillig brandweerman
Brandweer Nar Nar Goon, Australië

Justin seddon citaat
Ga naar blog en nieuws

Vul ons formulier in om een offerte of proeflicentie aan te vragen